Top 5 mannen onderbroeken

De tijd van een saaie zwarte of witte onderbroeken voor mannen is voorbij. Tegenwoordig dragen moderne mannen een kleurrijke print op hun boxer. Leuk voor het oog en in vele verschillende printjes en thema’s. Veel modemerken zijn stoere boxershorts gaan ontwerpen en hebben allemaal een eigen draai gegeven aan de onderbroek van nu. Een slip bij mannen is bijna niet meer te zien. Nee, het draait allemaal om mooie kleurcombinaties en gave prints die onderscheidend moeten zijn maar die we eigenlijk stiekem nooit zien. In dit artikel bespreken we de top 5 mannen onderbroeken van dit moment. 

Björn Borg onderbroeken

Als een van de eerste modemerken die begon met leuke printjes te plaatsen op de mannen onderbroeken is het tennismerk omgetoverd tot een echte klassieker. Al jaren zijn de onderbroeken een bekend handelsmerk van de bekende tennisser. Bjorn borg boxers zijn dan ook verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en prints. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in grote multipacks waardoor je meer voordeel pakt wanneer je een reeks nieuwe boxershorts nodig hebt. 

Muchacho Malo onderbroeken

Muchacho Malo wat staat voor ‘stoute jongen’ is van origine een onderbroekenmerk en zo verder ontwikkeld. Met nog uitdagendere prints en verschillende thema’s maken zij stoere onderbroeken voor jong en oud. Later uitgebreid met beachwear, t-shirts en meer kleding voor zowel vrouwen als mannen. 

On That Ass onderbroeken

Een nieuwkomer in de onderbroeken branche is On That Ass. Zij maken stoere onderbroeken voor mannen en onderscheiden zich door de verkoop slim aan te pakken. Elke maand een nieuwe boxershort in je brievenbus voor 9,99 per maand. Een stuk goedkoper als de meeste modemerken maar ook ontzettend gave designs. Met de abonnementsvorm onderscheiden zij zich en spelen in op het gemak van niks hoeven te doen. Dat is pas handel. 

Calvin Klein onderbroeken

Net als Björn Borg zijn de onderbroeken van Calvin Klein echte klassiekers. Calvin Klein richt zich meer op de basic kleuren en heeft niet echt uitdagende prints. Vaak zijn de boxers zwart met een gekleurde rand er boven. Toch zie je ook steeds vaker een Calvin Klein boxer met een print, maar niet zo uitdagende als de prints van Muchacho Malo of On That Ass. 

Bamboo Basics

Bamboo Basics is ook in een opmars en speelt op in op het comfort van een boxershort. Geen uiteenlopende prints en designs maar strakke basics die retegoed zitten. Voor een schappelijke prijs heb je een mooie basic met een kleurtje in de elastische band of je kies voor de standaard kleuren als grijs, zwart en wit. Naast deze basic kleuren hebben ze ook andere kleuren zoals blauw, rood of groen. Rustige kleuren en een simpel design maar wel ideale pasvorm.