Sneller calorieën verbranden met slim bewegen

Wat zijn de beste tips voor calorieën verbranden? Elke diëtist, influencer of personal trainer geeft wel andere tips. Volgens de één moet je minder eten, volgens de ander juist meer. Moet je nu meer of minder koolhydraten eten? Kun je beter hardlopen of krachttraining doen? Er is zoveel informatie te vinden dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Als je onderzoek doet naar calorieën verbranden, zul je al snel tegen deze tegenstrijdigheden aanlopen. 

Tips om snel af te vallen

In deze blog geef ik je meer tips om snel af te vallen. Klik hier voor meer snel afvallen tips. Wat belangrijk is om te weten, is dat je niet kunt kiezen waar jouw lichaam vet verbrand. Het heeft dus geen zin om alleen je benen te trainen als je vet wil verbranden op je benen. De eerste tip die ik je wil geven is dus om jouw hele lichaam te trainen en zo calorieën verbranden. Oefeningen die goed zijn om mee te beginnen zijn bijvoorbeeld push-ups (opdrukken). Deze oefening zal in het begin wellicht lastig zijn, maar je zult merken dat deze oefening op den duur makkelijker wordt om uit te voeren. Hoe makkelijker het gaat, hoe beter je aan het trainen bent. Klik hier voor meer snel afvallen tips. 

Denk aan je voeding!

Naast juist bewegen is het van belang dat je jouw voeding aanpast. Vaak hoor je dat minder eten de manier is om snel af te vallen, maar niets is minder waar. Het gaat niet om hoe veel je eet, maar om wat je eet. Als je boterhammen eet, krijg je veel koolhydraten binnen. Hierdoor zul je niet snel afvallen. Wanneer je jouw boterhammen omruilt voor een bak kwark met bijvoorbeeld banaan of noten, zul je al snel verschil merken. Het is belangrijk dat je veel eiwitten binnen krijgt en minder koolhydraten die slecht voor je zijn. Wat dus helpt om snel af te vallen is om drie grote maaltijden te eten op een dag; in de ochtend, in de middag en in de avond. Ga dus vooral niet je ontbijt overslaan! Anders heb je minder energie en zul je sneller moe zijn of je minder goed voelen. Klik hier voor meer snel afvallen tips. 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*