Personal coach Rotterdam

personal coach Rotterdam

Een personal coach Rotterdam zorgt ervoor dat jij jouw doelen kan behalen in korte tijd. Een personal coach Rotterdam helpt je ook bij het behouden van je kwaliteit en het aanscherpen van de zwakkere punten. Een personal trainer of coach kijkt samen met jou naar de beste manier om jouw doel met sporten te bereiken. Dit doel kan van alles zijn. Sommige mensen willen zoveel kilogram afvallen. Andere mensen willen weer spieren kweken. En tot slot zijn er ook mensen die zich simpelweg fitter willen voelen in het dagelijkse leven.

Voeding

DB Sport is een personal training studio die iedereen graag helpt bij het behalen van hun doelen als het om sport gaat. Veel personal training studio’s zorgen alleen voor het sport gedeelte, maar bij DB Sport gaan ze een stapje verder. De mensen van DB Sport weten veel van voeding. Dit is de reden waarom de mensen die bij DB Sport sporten veel sneller en beter resultaat krijgen. Voeding is namelijk 80% van je hele vooruitgang. Voeding is de basis van je lichaam. En als de fundering van een huis niet goed is stort het hele huis in. Zo werkt het ook in het menselijke lichaam.

personal coach Rotterdam

Kennismakingsgesprek

Als je voor het eerst binnenkomt bij DB Sport dan gaan ze een kennismakingsgesprek inplannen. In dit gesprek overleg je samen met een personal trainer wat je doel is en wanneer je dit doel wilt bereiken. Ook komt er een nulmeting zo weet je waar je nu staat. Dit doen ze om te zorgen dat je na een tijdje kunt zien hoe erg je verbetert bent.