Padel ballen kopen voor lage prijs

padel ballen

De ballen die gebruikt worden bij Padel zijn speciale ballen ontwikkelt voor de sport. Ze lijken enorm op tennisballen, maar er zit wel degelijk verschil in. Padel ballen zijn kleiner en gladder dan tennisballen. Ook in de rackets zit een enorm verschil. Een tennisracket is open met gespannen draden en een padelracket is diamantvorm en is dicht met gaatjes erin voor een optimaal raakvlak. Bij tennis heb je maar 1 vorm racket. Bij padel heb je een ronde, traan en diamant vorm. De ene is moeilijker te gebruiken dan de ander maar heeft weer een aantal voordelen. Een diamantvorm is het moeilijkste om te gebruiken. Het ideale raakvlak is daar wat hoger dan de andere rackets, maar je kan met die vorm meer kracht zetten achter de bal. 

Padelcasa

Padelcasa heeft alles wat je nodig hebt om te beginnen met de sport Padel en voor de ervaren spelers die al heel veel kennis hebben in de sport. Ze hebben voor iedereen wat wils. Rackets, padel ballen, grips, tassen en nog veel meer kun je allemaal vinden op de website. Op deze website kun je ook blogs vinden die uitleggen wat Padel is en hoe je het precies speelt.

padel ballen

De eerste Padel Vereniging

De eerste padel vereniging werd opgericht in Spanje nadat het kwam overwaaien uit Mexico. Dit was in 1974. Deze vereniging bestaat nog steeds en wordt steeds populairder. In Nederland komen er ook steeds meer padel verenigingen.