Onszelf winter klaar maken

De zomer komt tegen zijn einde aan. Ondanks de warme dagen die we nog gaan krijgen. Maar je wilt je wel alvast goed voorbereiden op de winter. Ondanks dat we daar waarschijnlijk nog niet aan willen denken. Maar we moeten er uiteindelijk weer een keer aan gaan geloven dat de winter voor de deur staat. Dan kunnen we ons er maar beter op gaan voorbereiden, toch?

 

Nieuwe schoenen voor de winter

Nu wil je in de winter uiteraard schoenen die jouw voeten warm houden en waar je gemakkelijk mee door weer en wind kan gaan. Denk bijvoorbeeld aan regen en eventueel sneeuw. Dan wil je wel schoenen hebben die jouw voeten droog houden in deze tijden. Daar heb je bijvoorbeeld Nubikk schoenen die jouw voeten droog houden tijdens de winter. Zo heb je Nubikk dames en heren schoenen en is er altijd wel een schoen die past bij jou. Of je in de winter gaat voor een sneaker of voor een laars, het kan uiteraard allebei.

 

Een goede winterjas

Natuurlijk niet geheel onbelangrijk in de winter. Een goede winterjas die jouw warm en droog houdt en die je ook nog leuk vindt om te dragen. Want je moet hem wel elke dag aan hebben. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere winterjassen te hebben. Maar het hoeft uiteraard niet. En de vraag is dan vaak voor welke kleur jij gaat. Want pak jij een standaard zwarte winterjas. Of ga je dit jaar een keer voor een kleurtje. Het voordeel van een zwarte jas is natuurlijk dat het overal bij past en je gewoon alles kan aantrekken. Het nadeel is dan wel weer dat je in het donker ook niet helemaal zichtbaar bent. En wanneer je gaat voor een kleur is het nadeel weer dat het niet bij alle kleren even goed combineert maar het voordeel weer dat je net wat meer opvalt in het donker. Mits je voor een wat fellere kleur gaat uiteraard. Want blijf je in de donkere tinten, dan is de zichbaarheid net als met een zwarte jas uiteraard.

 

Sjaal, muts en eventuele handschoenen

Je wilt je in de winter natuurlijk wel goed warm houden. En het scheelt ook weer hoe je je gaat vervoeren. Of je nu met de fiets, auto of openbaar vervoer gaat. Dat scheelt natuurlijk of je een muts of een sjaal op moet doen. En handschoenen is natuurlijk tijdens het fietsen erg fijn, maar heb je tijdens het auto rijden niet altijd nodig.