MMA in Den Haag

Zoals de meeste mensen wel weten staat MMA voor Mixed Martial Arts. Het is een vechtsport die de laatste jaren enorm is gegroeid. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland is MMA nu een vechtsport geworden die veel mensen graag willen beoefenen. Bij MMA worden verschillende vechtsporten gecombineerd, waardoor het ultieme gevecht bestaat. Bij MMA mag er dan zowel staand als op de grond gevochten worden.

De roots

MMA is nog niet zo’n enorm oude sport waarvan de wortels in Griekenland, Japan en Brazilië liggen. In 1993 kwam de sport, die toen nog NHB heette, naar Amerika, waar de eerste UFC gevechten werden georganiseerd. Echter wist niemand deze tijd nog precies wat MMA was. Doordat de verschillende vechters zich allemaal specialiseerde in een specifieke vechtstijl waren er originele, interessante vechtpartijen. Je zag dan ook verschillende boksers die het op namen tegen worstelaars. Echter is dit tegenwoordig niet meer het geval. De meeste MMA-vechters trainen om verschillende stijlen te kunnen gebruiken in een gevecht.

Zelf MMA beoefenen

In Amerika worden MMA-vechters al bewonderd en hebben ze een hele hoge reputatie. Echter is de sport in Nederland nog niet zo beroemd. Veel mensen zien het nog als ongecontroleerd vechten en associëren het met agressieve mensen. De mensen die de sport beoefenen weten wel beter en proberen de reputatie van de sport dan ook weg te krijgen. Wil jij ook MMA beoefenen? Dan heb je goede training nodig om je tot je limit te kunnen gaan. MMA in Den Haag kan je doen bij KO Fighting Fitness. Bij deze sportschool hebben ze goede trainers die jou alles kunnen leren. Neem een kijkje op https://kofightingfitness.nl/ om hier meer over te leren!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*