Fysiotherapie in Veenendaal

Acupunctuur

Bij de fysiotherapie Veenendaal kun je terecht voor verschillende therapievormen. Fysiotherapie kan namelijk helpen bij verschillende soorten klachten of aandoeningen. Denk hierbij aan artrose. Of wat dacht je van overbelastingsklachten zoals een tennisarm of nek- en schouderklachten. Deze lichamelijke klachten zijn vervelend om te ervaren en kunnen gelukkig verholpen worden door de juiste vorm van therapie te verlenen.

Fysiotherapie Veenendaal

Behandelen bij fysiotherapie Veenendaal tijdens Corona

Wij zijn dankbaar dat wij sinds 1 mei onze patiënten weer in de praktijk kunnen ontvangen. Helaas zijn er wel wat veranderingen doorgevoerd die anders zijn dan wat je van ons gewend was. Nu in Augustus draait onze praktijk weer op volle toeren, maar wel met nog enkele belangrijke hygiëneregels. 

  • wij schudden geen handen
  • Het meenemen van een eigen handdoek is verplicht
  • Was de handen voor en na de afspraak
  • Wij doen nog maar 1 persoon per fysiotherapeut
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers
  • Bij griep of andere klachten kom je niet.

Wij hopen dat onze bezoekers deze regels zoveel mogelijk in acht nemen. Dit maakt het bezoek niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere patiënten een stuk prettiger.

Je eerste afspraak maken

Je merkt dat je steeds vaker terugkerende last krijgt van je nek en ervaart zoveel pijn dat een paracetamol niet meer helpt. Je besluit een afspraak te maken bij de fysiopraktijk in Veenendaal. Bij de eerste afspraak zal de fysiotherapeut enkele persoonsgegevens vragen zodat er een behandeldossier kan worden opgebouwd. Daarna zal er gevraagd worden naar jouw gezondheidsklachten en zal deze vervolgens gaan onderzoeken waaruit een behandelplan komt. Een eerste afspraak bij ons kan ca. 25 minuten duren. De kosten hiervan zijn te vinden op onze website: Fysiotherapie de Ellekoot