Een voetbalreis naar Tottenham Hotspur

Als je van voetbal houdt dan moet je zeker meerdere voetbalreizen Tottenham Hotspur gemaakt hebben. Tijdens deze prachtige voetbalreis zie je namelijk niet alleen de iconen van de club schitteren tijdens spannende voetbalwedstrijden, je leert namelijk ook alles over de club tijdens een rondleiding. Gedurende deze tour breng je een bezoek aan alle hoogtepunten van het stadium. Zo begin je bij de grote prijzenkast van de club en herbeleef je de magische momenten die de legendes van de club meegemaakt hebben op een levensgroot scherm. Daarna wandel je door naar de tribune, waar je je alvast kunt voorbereiden op de grote wedstrijd die aanstaande is. Tot slot loop je door de legendarische spelerstunnel en betreed je het veld, waar je je ogen uit kijkt. Een paar dagen later begint het hoogtepunt van jouw voetbalreis naar Tottenham Hotspur, namelijk: de wedstrijd! Hier zie je jouw favoriete spelers zoals Harry Kane, Steven Bergwijn en Hugo Lloris schitteren in misschien wel de meest competitieve competitie van de wereld: de Premier league. Kortom, het is een reis die je gemaakt moet hebben en ééntje die ongetwijfeld hoog op iedereen zijn bucket list staat.

De geschiedenis van Tottenham Hotspur

Tijdens voetbalreizen leer je ook alles kennen over de geschiedenis van de club die je bezoekt, in dit geval dus over Tottenham Hotspur. De club, die ook wel 'The Spurs' of 'Tottenham' wordt genoemd door fans is te vinden in Londen en opgericht in het jaar 1882. Sinds het moment van oprichting en nu heeft de club al ontzettend veel prijzen gewonnen, met als eerste hoogtepunt de dubbel in het seizoen 1960/1961. Hier wonnen zij de landstitel en ook de Engelse beker. Ook in Europees verband heeft de club ontzettend veel successen behaald, zo hebben ze al veelvuldig meegedaan aan de Champions League, waarin zij zelfs in de finale schitterden tegen Liverpool een paar jaar geleden. Verder hebben ze prijzen gewonnen bij de Europacup II in het seizoen van 1971 – 1972 en tweemaal de UEFA Cup gewonnen (in 1971-1972 en 1983-1984).

Andere highlights uit de stad

Je kunt jouw voetbalreis naar Tottenham Hotspur compleet maken door naast een bezoek aan het stadium ook een kijkje te nemen bij al het moois wat de bruisende stad Londen te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het Palace of Westminster en de Big Ben. Deze gigantische gebouwen zijn eigenlijk niet te missen terwijl je door de stad heen wandelt . Dit paleis bestaat namelijk uit meer dan 1100 verschillende kamers, inclusief de kloktoren die uiteraard wereldberoemd is. In de avond kun je jouw bezoek aan de stad afsluiten bij één vele authentieke restaurants met heerlijk eten.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*