Een stedentrip naar Valencia

Ik denk dat iedereen wel toe is aan een flinke vakantie. Ik denk dat heel Nederland deze ook echt verdiend heeft. Wij zitten namelijk al zo lang opgesloten in Nederland dat iedereen hunkert naar een heerlijke zonvakantie. Misschien is het wat optimistisch, maar ik ben laatst onderzoek gaan doen naar leuke vakantieplekken om naar toe te gaan. Zelf ben ik een enorme fan van een stedentrip. Zeker een stedentrip in een warm en uniek land. Ook al hou ik enorm van een stedentrip Valencia is alleen nog nooit aan de beurt geweest. En dat terwijl Valencia misschien wel een van de mooiste steden van Europa is. De afgelopen week heb ik dus wat onderzoek gedaan voor mijn potentiële stedentrip naar Valencia. Om jullie ook alvast te inspireren voor een geweldige stedentrip vertel ik vandaag over alles wat je in Valencia kan doen.

 

Moderne en oude bezienswaardigheden

Mijn stedentrip naar Valencia gaat bomvol zitten met bezienswaardigheden. Zowel oud als nieuw heeft Valencia veel te bieden. Zo hebben zij de Mercado Central markthal waar je verschillende lekkernijen kan halen midden in de stad. Tegenover deze markthal ligt La Lonja, een oud en prachtig pand omringt met sinaasappeltuinen. Het is niet voor niets dat dit pand op de Werelderfgoedlijst staat. Daarnaast kan je tijdens jouw stedentrip naar Valencia veel kathedralen bezoeken en als je moe bent na een dag lopen even relaxen op het strand van Valencia. Voor de liefhebber van moderne architectuur heeft Valencia ook heel veel goeds. Je moet tijdens jouw stedentrip naar Valencia echt naar de Stad van Kunst en Wetenschap gaan.  Dit is een prachtig modern pand met niet alleen kunstwerken, maar ook een enorm aquarium en een IMAX-bioscoop. Je hoeft je dus echt niet te vervelen als je in Valencia bent. Er zijn meer dan genoeg bezienswaardigheden om jouw stedentrip mee te vullen.

 

Boeken en gaan

Eigenlijk heb ik alleen nog goedkeuring nodig van de overheid en dan kan ik met mijn stedentrip naar Valencia starten. Hopelijk heb ik jullie een beetje kunnen enthousiasmeren over mijn stedentrip naar Valencia. Het is natuurlijk lastig om in deze tijd actief te zoeken naar een vakantie. Maar toch nodig ik jullie uit om te zoeken naar een leuke vakantie voor jou. Het uitpluizen van de hele reis is al ontzettend leuk en dan heb je ook iets om naar uit te kijken. Ik kijk nu al uit naar mijn stedentrip naar Valencia, dan ik ook die van mijn stedentrip-lijst afstrepen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*