De beste sportscholen uit de grote steden

In onze maandelijkse rubriek bespreken we zoals elke maand de beste sportschool uit twee van de grote steden in Nederland. Deze maand bespreken we de beste sportscholen uit de plaatsen Den Haag en Eindhoven. Hoewel de corona crisis er voor zorgt dan fitness Nederland op zijn gat ligt hebben beide sportscholen zich niet alleen pre- maar ook tijdens corona van hun beste kant laten zien. Wij hopen beide sportscholen via een verwijzing in onze veelgelezen rubriek ook post-corona een zetje in de goede richting te geven

De beste sportschool van Den Haag

Denk je aan Fitness Den Haag dan denk je aan active health center. Deze sportschool met vestigingen in Leidschenveen en Ypenburg draait al een paar jaar mee. Vaste leden van de sportschool zijn laaiend enthousiast over de manier waarop er in deze sportschool resultaten worden geboekt. De kantine staat bekend als de gezelligste sportschool van Nederland. Gezelligheid in de sportschool en resultaten, gaat dat wel samen? Met deze vraag hebben wij de ruim 3000 leden die de sportschool rijk is geconfronteerd. Hoewel de succesverhalen van deze sportschool op de website prijken  wilden wij toch uit eigen mond horen wat er allemaal zo geweldig is aan deze sporttempel in Den Haag. Ruim 90% van de leden heeft ons laten weten dat zij nooit zullen overstappen.

De beste sportschool van Eindhoven

Denk je aan Fitness Eindhoven denk je waarschijnlijk niet direct aan Switch the Gym. Dit innovatieve fitness concept is pas sinds kort actief. De sportschool heeft sportstudio’s in Eindhoven, Veldhoven en Tilburg. Er wordt gesport op basis van data en technologie. De sportschool biedt groepslessen aan maar ook individuele programma’s zijn mogelijk. Woon jij in Brabant en ben je op zoek naar een sportschool om die Carnaval kilo’s ervan af te zweten, Switch the Gym is een echte aanrader!