Dames ski jassen zien we nu vaker dan vroeger

Dames ski jassen

Een ski outfit moet warm zijn maar mag ook best een beetje leuk zijn. Er zijn ook gewoon trends als het gaat om dames ski jassen. Ga jij dit jaar voor een nieuwe outfit op de piste? Het is altijd leuk om je kledingkast uit te breiden. Een trend die we echter steeds meer zien is dat de volledige skipakken met bovenkant en onderkant al een tijdje uit de mode zijn. Je kunt beter een jas en broek los van elkaar kopen. En dat is ook veel leuker want er zijn eindeloos veel trends om uit te kiezen.

Dames ski jassen

In het seizoen

Ook dit jaar zijn er weer trends als het gaat op skikleding. Sommige trends komen over uit de wereld van de ‘’gewone’’ mode, anderen zijn heel specifiek voor de ski mode. De trends van dit jaar en komend jaar zijn:

  • ruiten
  • neon
  • luipaardprint
  • kleurblokken
  • paars is de kleur

Kleurblokken op je jas

Van die grove kleurblokken die met elkaar afgewisseld worden: dat is nu dus helemaal in. Het leuke daarvan is dat het eigenlijk een nieuwe versie is van die foute jaren 80 ski kleding die iedereen nu helemaal te gek vindt. Het is een trend die toen gehaat werd maar nu geliefd is. Dat zien we wel vaker in de mode, of het nu gaat om gewone kleding of sportkleding. 

Dames ski jassen

Paars is de kleur

Sommige mensen zullen de modewereld vervloeken maar paars is dus helemaal de kleur van nu. Het is een lastige kleur, want het staat niet iedereen. Maar als het je staat, dan staat het vaak ook gelijk heel goed! Durf jij paars aan? Je kunt natuurlijk altijd ook gaan voor zo’n jas met kleurblokken met paars erin verwerkt. Dan zit je niet gelijk helemaal in het paars en kun je er langzaam aan wennen.