Betrouwbare fietsendrager

Wanneer je op zoek bent naar een fietsendrager die al jaren betrouwbaar is, dan kun je niet om een Twinny Load fietsendrager heen. Al jarenlang is het merk bekend om je fietsen mee te kunnen nemen waar je wilt, op vakantie of in het weekend om lekker een stuk te gaan fietsen in een mooi gebied. Gelukkig zijn er verschillende opties, die ervoor zorgen dat je voor elke auto wel een geschikte fietsendrager vindt. Ook wanneer je geen groot budget hebt vind je een fietsendrager die je kunt gebruiken, iedereen moet op deze manier zijn fietsen mee kunnen nemen voor een gezonde leefstijl.

Voor een paar tientjes een fietsendrager

Is je budget niet zo hoog, dan heb voor een paar tientjes al een Twinny Load fietsendrager. Hierbij heb je de keus voor een model achter de auto of voor op het dak, op het dak kun je een fiets meenemen en achter de auto twee fietsen. Een wat duurdere uitvoering van een fietsendrager kun je ook elektrische fietsen mee vervoeren, wel dien je rekening te houden met het gewicht van de fietsen. Vaak is een fietsendrager maar geschikt tot een bepaald gewicht, bij een elektrische fiets kun je eenvoudig de accu verwijderen voor minder gewicht. 

twinny load fietsendrager

Fietsendrager voor een zwaarder gewicht

Heb je meerdere elektrische fietsen die je mee wilt nemen tijdens je vakantie, dan is er een Twinny Load fietsendrager welke geschikt is voor zwaardere fietsen. Doordat deze dragers kunnen kantelen, kun je eenvoudig de elektrische fietsen op de drager zetten. Waar een normale fietsendrager beperkt is met dragen van gewicht, kun je met deze uitvoering de fietsendrager belasten met 59 kg. Over het algemeen is dit voldoende voor twee elektrische fietsen. De fietsendrager zijn te koop in de webshop van het merk zelf en ook bij een aantal fysieke winkels waar je ook fietsen kunt kopen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*